Parallax BEDRIJFSVEILIGHEID Razendsnel personen met de juiste vaardigheden alarmeren.
Met EMS een veilige werkplek en uw organisatie operationeel.
Meer Informatie

Parallax BEDRIJFSVEILIGHEID Razendsnel personen met de juiste vaardigheden alarmeren.
Met EMS een veilige werkplek en uw organisatie operationeel.
Meer Informatie
Particle CORONA VEILIG WERKEN Voorkom een verhoogd CORONA besmettingsrisico door Co2.
Meet de luchtkwaliteit real-time met EMS climate.
Meer Informatie
Corona veilig werken

Alarmeren

In geval van een calamiteit kunt u via het EMS-platform razendsnel en eenvoudig de personen met de juiste vaardigheden alarmeren.

Reageren

Ontvang een oproep via de app, widget of krijg een telefoontje van het EMS platform. Daardoor kunt u altijd adequaat reageren bij incidenten.

Communiceren

Communiceer direct met de juiste mensen via de Push-to-Talk module, beeldbellen, een groepsgesprek of de chatfunctie.

ALARMEREN

In geval van een calamiteit kunt u via het EMS-platform razendsnel en eenvoudig de personen met de juiste vaardigheden alarmeren via de EMS App, Bel systeem of sensoren.

REAGEREN

De juiste personen oproepen en weten dat deze daadwerkelijk onderweg zijn. Ontvang en bevestig een oproep via de app, pc widget of krijg een telefoontje van het EMS platform. Daardoor kunt u altijd adequaat reageren bij incidenten.

COMMUNICEREN

Communiceer direct en efficient tijdens incidenten met de juiste mensen via EMS Voice groepsgesprek, Push-to-Talk, beeldbellen of chatfunctie.

De meest complete BHV App!

Verklein uw bedrijfsrisico’s, reageer snel bij incidenten en voorkom verdere escalatie. Door de mobiele app heeft u altijd een overzicht van de mensen in het gebouw of op het terrein en kunt u adequaat handelen bij calamiteiten.

Het systeem is zo ingericht dat iedere gebruiker bij elk type incident met één druk op de knop de juiste personen kan alarmeren. Evalueer en leg eenvoudig verantwoording af met uitgebreide rapportages.

Met EMS-systeem kunt u de BHV organisatie helemaal op maat inrichten. U bepaalt zelf van welke mogelijkheden u gebruikmaakt. Zo kunt u de Brandmeldcentrale en Noodknoppen koppelen aan het systeem, werken met aanwezigheidsregistratie en gebruik maken van het EMS Receptie Portaal.

De meest complete BHV App!

Verklein uw bedrijfsrisico’s, reageer snel bij incidenten en voorkom verdere escalatie.

Met EMS-systeem kunt u de BHV organisatie helemaal op maat inrichten. U bepaalt zelf van welke mogelijkheden u gebruikmaakt. Zo kunt u de brandmeldcentrale en IoT (Internet of Things) koppelen aan het systeem, werken met aanwezigheidsregistratie en gebruik maken van het EMS Receptie Portaal.

EMS VOOR BEDRIJFSVEILIGHEID
18
Landen
Actief
5465
Veilige (zones)
Werkomgevingen
273250
Personen
Een veilige werkplek

EEN VEILIGE WERKPLEK, UW BEDRIJF OPERATIONEEL!

14-dagen gratis demo | vrijblijvend en zonder kosten

EMS voor BHV

14-dagen gratis demo
vrijblijvend en zonder kosten

Alarmeer Incidenten 24/7

Een veilige werkplek voor uw medewerkers en uw organisatie operationeel!

Voorkom risico’s en beheers bedrijfsincidenten. Bij onveilige situaties kunnen uw mensen met de mobile EMS app alarmeren, notificaties ontvangen en met elkaar communiceren.

Dankzij de EMS app zet u specifieke vaardigheden van personen bovendien slim in, waardoor u bedrijfsrisico’s minimaliseert.

UW BHV ORGANISATIE OP ORDE

Focus op Veiligheid!

Uw BHV organisatie op orde

Minimaliseer risico’s, treed adequaat op bij calamiteiten, evalueer en rapporteer met de innovatieve EMS applicatie. Met EMS voor bedrijfsveiligheid draagt Findwhere bij aan een veilige werkvloer die voldoet aan geldende wet- en regelgeving. Het gebruiksvriendelijke platform is geschikt voor kleine en grote organisaties binnen iedere branche.

Vraag nu een online demo aan met één van onze experts om alle mogelijkheden van EMS voor uw bedrijfsveiligheid te ontdekken.