EMS voor uw bedrijfsverzamelgebouw MEERDERE HUURDERS GEBRUIK, ÉÉN CENTRAAL VEILIGHEIDSPLATFORM. PROBEER 'EMS' 2 WEKEN UIT!
bhv-app

Veiligheid samen regelen in het bedrijfsverzamelgebouw.

Worden uw mede- huurders nu automatisch gealarmeerd als er brand is op de verdieping onder hen? Kunnen zij eenvoudig de hulp inschakelen van andere bedrijven bij incidenten? Kortom, is de overkoepelende veiligheidsstructuur op orde in uw bedrijfsverzamelgebouw?

Met tal van bedrijven verspreid over meerdere verdiepingen is het een grote uitdaging om iedereen op tijd te notificeren bij noodgevallen. Ieder bedrijf kent immers zijn eigen dynamiek en risico’s — denk aan bijzondere werktijden of kwetsbare personeelsleden — en contact met andere huurders is er over het algemeen nauwelijks.

Het EMS-systeem is voor ieder bedrijfsverzamelgebouw de totaaloplossing voor een goede veiligheidsstructuur. Via het platform staan alle bedrijven continu met elkaar in verbinding, is onderlinge communicatie eenvoudig en kan iedereen snel worden gealarmeerd bij grote incidenten. Zo creëert u een veilige werkplek voor alle bedrijven en verkleint u risico’s, doordat er adequaat kan worden gehandeld in het geval van calamiteiten.

EMS: Overkoepelende schil

EMS kan als overkoepelende veiligheidsschil functioneren voor ieder bedrijfsverzamelgebouw. In het systeem kunnen per huurder een of meerdere gebruikers worden aangemaakt. Zij kunnen heel eenvoudig alarm slaan en ontvangen in in het geval van een calamiteit een notificatie.

Aan de hand van de in kaart gebrachte risico’s wordt in EMS per mogelijk incident een aparte alarmknop aangemaakt. Per alarmknop kunt u vervolgens bepalen welke gebruikers er worden gealarmeerd en wat de inhoud is van de melding. Bovendien kunnen er vastgelegde instructies en protocollen aan de melding worden gekoppeld. Zo bereikt u altijd meteen de juiste mensen en weten zij direct hoe zij moeten handelen.

ems-ploegleider-1024x1024
ems-opschalen-1024x1024

Centraal inbellen via alarmnummer

Daarnaast is het mogelijk om een centraal nummer in te stellen. Door dat nummer te bellen kan EMS automatisch vooraf ingestelde meldingen versturen naar de andere bedrijven in het pand. Afhankelijk van het type incident gaat die notificatie naar de bedrijven een verdieping hoger en lager of direct naar alle aanwezigen in het pand.

Communicatie tussen huurders en met beheerders is bovendien heel eenvoudig via EMS. Het platform heeft met onder meer Push-to-talk, beeldbellen, de chatfunctie en EMS Voice (waarbij gealarmeerde personen direct in een conference call worden geplaatst) meerdere mogelijkheden voor snelle communicatie. Daardoor kan er binnen no-time worden opgeschaald als dat noodzakelijk is.

BHV centraal en per huurder georganiseerd

Met EMS is het ook mogelijk om per bedrijf of verdieping de BHV organisatie in te richten. Door per gebruiker de competenties vast te leggen, is er altijd overzicht over de aanwezige vaardigheden. Op de plattegrond van de verdieping is bovendien real-time te zien wie zich waar bevindt. Zo weet u altijd of de BHV bezetting in orde is. Met de alarmknoppen voor ieder incident worden heel eenvoudig de personen met de benodigde competenties gealarmeerd als er sprake is van een noodgeval.

Zo’n BHV organisatie is niet alleen in te richten per bedrijf of verdieping, maar kan ook voor het hele bedrijfsverzamelgebouw uitkomst bieden. Op die manier maakt u namelijk altijd gebruik van alle aanwezige vaardigheden, waardoor er snel en adequaat opgetreden kan worden bij incidenten.

EMS werkt bovendien als geheugensteun. Zo kunnen per gebruiker de behaalde certificaten worden vastgelegd. Het systeem verstuurt een melding als die bijna verlopen zijn en een herhaalcursus nodig is. Ook kunnen periodieke taken zoals het controleren van brandblussers of sensoren worden toegewezen via het systeem.

bhv-locatie
EMS BESTAAT UIT DE VOLGENDE ONDERDELEN
BHV-App-EMS_Admin

Dashboard

Eén omgeving voor inventarisatie en beheer van gebruikers, locaties, events, competenties, certificaten, agenda’s en protocollen. Houdt je gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties via een plattegrond.

bhv-app

BHV App

Bij onveilige situaties kunnen uw mensen met de App alarmeren, notificaties ontvangen en met elkaar communiceren. Dankzij de app zet u vaardigheden van personen bovendien slim in, waardoor u sneller kunt reageren en (bedrijfs)risico’s minimaliseert.

bhv-app-events

Events

Maak events aan voor alles wat er mogelijk binnen uw organisatie kan plaatsvinden. Ken vaardigheden toe aan personen. Per event schrijft u een protocol en stelt u gebruikers, locaties en competenties in.

BHV-App-Rapportage

Rapportages

EMS brengt van uur tot uur (grafisch) in beeld of uw organisatie compliant is met uw minimale bezettingseisen. Dankzij de uitgebreide rapporten kunt u achteraf evalueren en verantwoorden.

Receptie Portaal

Reageer en beheer incidenten via een centraal punt binnen de organisatie. Met EMS receptie portaal heeft u de juiste tools op de juiste plaats om inzicht te houden en efficient te reageren.

EMS Desktop

Direct notificeren op ieder beeldscherm in uw organisatie? Met de EMS Desktop app notificeert u al uw medewerkers in geval van evacuatie of calamiteit direct op hun beeldscherm.

Brandmeldcentrale

Koppel uw brandmeldcentrale aan het EMS platform via een ESPA koppeling. Maak meldingen vanuit de BMC inzichtelijk met aanvullende informatie op de EMS app om zo snel en adequaat te reageren.

Internet of Things

Koppel IoT sensoren aan uw EMS omgeving, laat het IoT voor u werken! Sensor informatie zoals alarmknoppen, rookmelders, bewegingsdetectie direct gekoppeld aan de juiste persoon.

EEN VRIJBLIJVENDE DEMO INPLANNEN?

STUUR ONS EEN BERICHT