Veiligheid voor alleenwerker Veilig op pad met BESAFE! PERSOONSVEILIGHEID VOOR ALLEENWERKERS! VEILIG OP HUISBEZOEK?

Het beschermen van alleenwerkers is van cruciaal belang.

De bedrijfsvoering én de gezondheid en veiligheid van uw mensen staan namelijk op het spel. U bent verplicht om in uw RI&E en het arbobeleid aandacht te besteden aan de risico’s voor alleenwerkers.

Zo dient u als werkgever bijvoorbeeld in kaart te brengen wie er alleen werken, waar en wanneer. En wat er nodig is aan maatregelen en voorzieningen om de risico’s voor hen te beperken. BeSafe helpt u om compliant te zijn en aan deze zorgplicht (‘duty of care’) te voldoen. Zo vermijdt u risico’s en kunt u incidenten achteraf evalueren en verantwoorden.

Alarmeringen, notificaties en gedetailleerde rapportages.

Eén platform voor persoonsveiligheid. BESAFE is te gebruiken met specifieke GPS Hardware en de BESAFE App.

  • Het monitoren en beheren van de status van al uw alleenwerkers
  • Alarmeringen via een noodknop, valdetectie en tijdalarm
  • Notificaties bij en communicatie over alarmen en incidenten
  • Gedetailleerde rapportages
  • Een koppeling met uw alarmcentrale voor professionele opvolging

 

besafe-alleenwerker

Alleenwerker Portaal

Met het BESAFE online portaal beheer je zelf alle medewerkers uitgerust met de alleenwerk app of een GPS tracking apparaat. In het portaal volg je locaties en stel je zelf de veilige zones of notificaties in bij incidenten.

alleenwerker copy

Meldkamer (ARC)

Met het BESAFE online alleenwerker portaal beschikt je tevens over een meldkamer portaal. Bij grotere aantallen gebruikers is het handig om je ingestelde alarmen direct in een meldkamer te ontvangen.

Mandown

Met de BESAFE App beschik je direct over een Mandown functionaliteit gewoon op je telefoon. Indien deze mandown geactiveerd wordt ontvang je notificatie berichten om te reageren, doe je niets dan zal BESAFE alarmeren naar je contacten of meldkamer.

Valdetectie

Met de BESAFE App beschik je direct over een valdetectie functionaliteit gewoon op je telefoon. Indien er een val gedetecteerd wordt dan ontvang je notificatie berichten om te reageren, doe je niets dan zal BESAFE alarmeren naar je contacten of meldkamer.

Tijdsalarm

Met de BESAFE App beschik je over een tijdsalarm waarmee je veilig op pad kunt. Stel vooraf een tijd in en laat een voice recording achter. Indien tijd verloopt zal BESAFE dit subtiel aangeven. Indien je niet reageert dan zal de BESAFE App het overnemen en veiligheidshalve escaleren.

GPS apparaat

Geen zakelijke telefoon? Of is een app gewoon iet handig in het werk. Daar heeft het BESAFE platform een oplossing voor er zijn diverse GPS tracking devices ondersteund zoals de TWIG devices of diverse overige modellen. Vraag ons welke apparaten aangesloten zijn.