registratie bezoekers Uw bezoekers inzichtelijk met EMS Weten wie u in huis heeft, een veilig idee! EMS bezoeker-registratie voldoet aan AVG en COVID richtlijnen. PROBEER 'EMS' 2 WEKEN UIT!

Uw bezoekers geregistreerd en overzichtelijk

Ieder bedrijf is niet alleen verantwoordelijk voor de veiligheid van de werknemers, maar ook voor die van de bezoekers. Hoe zorgt u ervoor dat u overzicht houdt over de gasten in uw pand? Weet u nu precies voor wie zij komen? Zijn zij ook op de hoogte zijn van eventuele veiligheidsprocedures? En kunt u hen achteraf bereiken mocht er bijvoorbeeld sprake zijn van een corona-uitbraak?

Met de bezoekersregistratie van het EMS-systeem waarborgt u ook de veiligheid van al uw gasten en lopen zij geen onnodig grote risico’s. Door het bijhouden van de aanwezigheid van bezoekers en hen naast de persoonlijke gegevens ook in te laten vullen van welke organisatie zij zijn en voor wie zij komen, kan uw receptie of veiligheidscoördinator in EMS altijd zien welke bezoekers er waar in uw gebouw(en) moeten zijn.

Dat is cruciale informatie indien er een ontruiming plaatsvindt. Omdat de bezoekers ook hun contactgegevens achterlaten bij de registratie, kunnen zij daarnaast bij incidenten eenvoudig en snel genotificeerd worden door middel van een sms.

Bezoekersregistratie, op locatie of vooraf per uitnodiging

U kunt met EMS op meerdere manieren invulling geven aan de bezoekersregistratie. Zo is het mogelijk om een display — volledig in uw huisstijl — bij de ingang van uw gebouw te plaatsen. Bezoekers kunnen zich dan zelf aanmelden en hun gegevens achterlaten. Die zijn vervolgens voor bijvoorbeeld de receptie inzichtelijk in EMS.

bezoekersregistratie met QR code Ook kan de receptie voorafgaand aan het bezoek al de gegevens opvragen via de telefoon of mail, zodat bij het daadwerkelijke bezoek de persoon alleen nog in- en uitgecheckt moet worden. De bezoeker kan eventueel ook zelf vooraf registreren, door hem of haar per mail een registratie uitnodiging te sturen waar na het achterlaten van vereiste gegevens een QR-code wordt gegenereerd. Op de dag van het bezoek checked de bezoeker vervolgens in en uit met de toegestuurde QR code wat een snelle doorstroming van bezoekers bevorderd.

Alle geregistreerde bezoekers zijn in het bezoekersregistratie portaal voor de receptie inzichtelijk en te beheren. Indien er ook gebruikt wordt gemaakt van het EMS receptieportaal kan de bezoekersregistratie volledig geïntegreerd worden.

bezoekers-registratie-tablet
bhv1-1024x1024

Registreer en reageer indien nodig

Met de uitbraak van het coronavirus is het nog belangrijker geworden om gasten na hun bezoek te kunnen bereiken. Mocht een aantal dagen later blijken dat er sprake is van een corona-uitbraak, dan kunt u via het EMS-systeem snel zien welke bezoekers binnen een bepaalde periode in uw gebouw(en) zijn geweest.

Door de achtergelaten contactgegevens zijn zij vervolgens via EMS eenvoudig te notificeren. Op die manier kunt u al uw bezoekers in één keer op de hoogte brengen van de uitbraak en de risico’s die zij hebben gelopen. Zij kunnen dan aan de hand van uw notificatie gepaste maatregelen treffen.

EMS BESTAAT UIT DE VOLGENDE ONDERDELEN
BHV-App-EMS_Admin

Dashboard

Eén omgeving voor inventarisatie en beheer van gebruikers, locaties, events, competenties, certificaten, agenda’s en protocollen. Houdt je gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties via een plattegrond.

bhv-app

BHV App

Bij onveilige situaties kunnen uw mensen met de App alarmeren, notificaties ontvangen en met elkaar communiceren. Dankzij de app zet u vaardigheden van personen bovendien slim in, waardoor u sneller kunt reageren en (bedrijfs)risico’s minimaliseert.

bhv-app-events

Events

Maak events aan voor alles wat er mogelijk binnen uw organisatie kan plaatsvinden. Ken vaardigheden toe aan personen. Per event schrijft u een protocol en stelt u gebruikers, locaties en competenties in.

BHV-App-Rapportage

Rapportages

EMS brengt van uur tot uur (grafisch) in beeld of uw organisatie compliant is met uw minimale bezettingseisen. Dankzij de uitgebreide rapporten kunt u achteraf evalueren en verantwoorden.

Receptie Portaal

Reageer en beheer incidenten via een centraal punt binnen de organisatie. Met EMS receptie portaal heeft u de juiste tools op de juiste plaats om inzicht te houden en efficient te reageren.

EMS Desktop

Direct notificeren op ieder beeldscherm in uw organisatie? Met de EMS Desktop app notificeert u al uw medewerkers in geval van evacuatie of calamiteit direct op hun beeldscherm.

Brandmeldcentrale

Koppel uw brandmeldcentrale aan het EMS platform via een ESPA koppeling. Maak meldingen vanuit de BMC inzichtelijk met aanvullende informatie op de EMS app om zo snel en adequaat te reageren.

Internet of Things

Koppel IoT sensoren aan uw EMS omgeving, laat het IoT voor u werken! Sensor informatie zoals alarmknoppen, rookmelders, bewegingsdetectie direct gekoppeld aan de juiste persoon.

EEN VRIJBLIJVENDE DEMO INPLANNEN?

STUUR ONS EEN BERICHT