Parallax De BHV oplossing voor
iedere organisatie
Uw mensen een veilige werkplek, uw organisatie operationeel. PROBEER EMS VOOR UW ORGANISATIE
Het platform voor crisismanagement bedrijfsveiligheid en bhv app

EMS: complete software voor bedrijfsveiligheid

Het opzetten en beheren van de bedrijfshulpverlening… Veel werkgevers zien door de bomen het bos niet meer. Wat is wel en niet verplicht en hoe garandeert u een veilige werkomgeving? Met EMS legt u de opzet van uw BHV organisatie, inclusief specifieke scenario's en procedures, vast. Zo denkt u vooraf na over mogelijke risico's en weet iedereen wat te doen in geval van een calamiteit.

Bij onveilige situaties kan er direct met de EMS app worden gealarmeerd, notificaties ontvangen en communicatie wordt opgestart. Met EMS Desktop Alert kunnen notificaties ontvangen worden over incidenten zoals bijvoorbeeld een algehele evacuatie zichtbaar op ieder beeldscherm.

Hoe werkt het EMS platform?

Bij het opzetten van het EMS-systeem stelt u een eigen zone in. Dat kan bijvoorbeeld één gebouw, een heel complex of een (bouw)terrein zijn. De EMS app registreert vervolgens waar gebruikers (inclusief hun vaardigheden) zich binnen deze zone bevinden. Daardoor houdt u altijd overzicht op een goede bezetting. De EMS app registreert indien gewenst alleen binnen de zone en niet daarbuiten waarmee de privacy van uw medewerkers is gegarandeerd.

Bij de inrichting van het EMS platform voor de BHV organisatie brengt u alle mogelijke bedrijfsrisico’s in kaart. Wat voor type incidenten kunnen zich voordoen binnen uw organisatie en wie moeten er dan gealarmeerd worden? EMS alarmeert heel eenvoudig bij elk type incident meteen de juiste personen. Een voorbeeld: iemand wordt onwel. Een gebruiker maakt in de EMS app een melding ‘Onwelwording’, waarna aanwezigen, met de bijbehorende vaardigheden, op hun telefoon en/of pc een melding krijgen van het incident en de exacte (indoor) locatie daarvan. Op die manier is er razendsnel iemand met de juiste vaardigheden ter plaatse.

Productief, Operationeel en een Veilige werkplek met EMS!

  • Gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties.
  • Indoor plaatsbepaling met duidelijke benaming per locatie.
  • Alarmering en Incident notificaties via de EMS App en Desktop app
  • Stel bulk notificatie berichten via SMS of Spraakbericht samen.
  • Directe communicatie tijdens incidenten via push-to-talk, conference call, beeldbellen en chat.
  • Gedetailleerde aanwezigheid en incident rapportage.
  • Creëer scenario's, specifiek voor uw organisatie.
  • Receptie portaal, eenvoudig alarmeren in één klik.
  • EMS Voice, alarmeren via het bedrijfs noodnummer.
  • Brandmeldcentrale koppeling via ESPA voor snelle inzet van BHV.
bhv-app-plaatsbepaling
BEDRIJFSVEILIGHEID VOOR DIVERSE SECTOREN

Openbare orde en veiligheid behoren tot uw kerntaken als gemeente.

U heeft tal van semi-openbare locaties, waar van alles kan gebeuren: geweldsincidenten, aanslagen, grote branden, explosies, incidenten met verwarde mensen, noem maar op. Hoe zorgt u dat BOA’s, frontdeskmedewerkers en BHV’ers snel alarmeren en accuraat handelen bij incidenten en calamiteiten? Met de software EMS automatiseert u uw veiligheidsprocessen. Zo minimaliseert u risico’s, handelt u incidenten, calamiteiten en crisissen beter af, zowel binnen als buiten de gemeentelijke organisatie.

EMS voor de Zorg

Gezondheidszorg is uw hoofdtaak, de veiligheid van patiënten, cliënten, medewerkers en bezoekers de belangrijkste bijzaak. Geweld en agressie, brand, ongevallen, explosies, ontruimingen door wateroverlast en zelfs gijzelingen: er kan van alles gebeuren binnen uw zorgorganisatie. Met EMS bent u voorbereid op incidenten en zijn de juiste personen direct inzetbaar. Daarnaast deelt u kennis en protocollen direct in de App zodat iedereen weet wat te doen bij incidenten.

Alles-in-één software voor Industrie

Of het nu gaat om de (petro)chemische, food- of maakindustrie: uw bedrijfsprocessen leveren bovengemiddeld veel risico op. Calamiteiten brengen niet alleen uw medewerkers in gevaar, maar ook uw bedrijfscontinuïteit. Bovendien kunnen ze enorme gevolgen hebben voor het milieu, omwonenden en uw imago. Met EMS voorkomt u risico’s, beheerst u incidenten, organiseert u uw BHV en blijft u compliant met onder meer uw zorgplicht, de Arbowet en de Veiligheidsladder

Veiligheid onder controle in de Horeca!

Hotels zijn zeer kwetsbaar op veiligheidsvlak. Een ongeval, brand, gewapende overval, bommelding, hartaanval of agressie: er kan van alles gebeuren met uw gasten en personeel. Bovendien begeven medewerkers zich vaak door heel het pand, kennen de gasten het gebouw en de vluchtroutes niet tot nauwelijks, en zijn nachtelijke incidenten extra problematisch omdat gasten slapen en er weinig personeel is. Met de software EMS van Findwhere automatiseert u uw veiligheidsprocessen. Daardoor kunnen uw receptie, technische dienst (TD) en housekeeping sneller en beter alarmeren.

Veiligheid voor het Onderwijs

Dagelijks komen er duizenden scholieren, studenten, docenten, ondersteunende personeelsleden en bezoekers in uw gebouwen. Uw onderwijsinstelling heeft waarschijnlijk meerdere (semi)openbare gebouwen, waar het een komen en gaan is van grote groepen mensen. Daardoor gebeuren er fantastische dingen, maar is uw organisatie ook kwetsbaar voor allerlei soorten incidenten. Denk aan een grote brand, gijzeling, bommelding of ernstig ongeval. Met de software EMS automatiseert u uw veiligheidsprocessen. Zo minimaliseert u risico’s, handelt u incidenten, calamiteiten en crisissen beter af, en voorkomt u zowel menselijk leed als materiële schade.

Centrale veiligheid voor gebouwbeheerders!

Als facilitair manager liggen taken als BHV, risicobeheersing, het bieden van een veilige werkplek voor al het personeel en het garanderen van de bedrijfscontinuïteit in uw handen. Stuk voor stuk zaken van enorm (operationeel) belang, terwijl u er nog talloze andere taken bij heeft. Zou het dan niet mooi zijn als u beschikt over een app-gebaseerd softwareplatform dat u helpt de bedrijfsveiligheid beheersbaar én inzichtelijk te maken?

Gemeenten
Gezondheidszorg
Industrie
Horeca
Onderwijs
Facilitair
EMS BESTAAT UIT DE VOLGENDE ONDERDELEN
BHV-App-EMS_Admin

Dashboard

Eén omgeving voor inventarisatie en beheer van gebruikers, locaties, events, competenties, certificaten, agenda’s en protocollen. Houdt je gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties via een plattegrond.

bhv-app

BHV App

Bij onveilige situaties kunnen uw mensen met de BHV app alarmeren, notificaties ontvangen en met elkaar communiceren. Dankzij de app zet u vaardigheden van personen bovendien slim in, waardoor u bedrijfsrisico’s minimaliseert.

bhv-app-events

Events

Maak events aan voor alles wat er mogelijk binnen uw organisatie kan plaatsvinden. Ken vaardigheden toe aan personen. Per event schrijft u een protocol en stelt u gebruikers, locaties en competenties in.

BHV-App-Rapportage

Rapportages

EMS brengt van uur tot uur (grafisch) in beeld of uw organisatie compliant is met uw minimale bezettingseisen. Dankzij de uitgebreide rapporten kunt u achteraf evalueren en verantwoorden.

Receptie Portaal

Reageer en beheer incidenten via een centraal punt binnen de organisatie. Met EMS receptie portaal heeft u de juiste tools op de juiste plaats om inzicht te houden en efficient te reageren.

EMS Desktop

Direct notificeren op ieder beeldscherm in uw organisatie? Met de EMS Desktop app notificeert u al uw medewerkers in geval van evacuatie of calamiteit direct op hun beeldscherm.

Brandmeldcentrale

Koppel uw brandmeldcentrale aan het EMS platform via een ESPA koppeling. Maak meldingen vanuit de BMC inzichtelijk met aanvullende informatie op de EMS app om zo snel en adequaat te reageren.

Internet of Things

Koppel IoT sensoren aan uw EMS omgeving, laat het IoT voor u werken! Sensor informatie zoals alarmknoppen, rookmelders, bewegingsdetectie direct gekoppeld aan de juiste persoon.

EEN VRIJBLIJVENDE DEMO INPLANNEN?

STUUR ONS EEN BERICHT