Een veilige werkplek op kantoor! EEN VEILIGE WERKOMGEVING, UW ORGANISATIE OPERATIONEEL PROBEER 'EMS' 2 WEKEN UIT!
bhv-app

Bedrijfsveiligheid goed geregeld!

Binnen uw kantoor zijn er voldoende medewerkers opgeleid tot BHV’er. Alleen heeft u vervolgens geen idee hoeveel en welke BHV’ers er nu aanwezig zijn. Daarnaast is de situatie in het kantoor door de vele verdiepingen en gangenstelsels zo onoverzichtelijk dat u nooit kunt weten waar bedrijfshulpverleners zich precies bevinden. Daardoor zal het meer tijd en moeite kosten om de juiste personen op de juiste plek te krijgen bij een calamiteit.

Het EMS-systeem is dé oplossing voor elk bedrijf in de zakelijke dienstverlening die tegen deze problemen aanloopt. Met het alles-in-één-platform voor bedrijfsveiligheid houdt u namelijk altijd overzicht. Dat geeft een veilig gevoel binnen de hele organisatie en voorkomt dat heel het kantoor in rep en roer is als iemand — bij wijze van spreken — zijn vinger heeft gekneusd.

Met de EMS app, Desktop App en fysieke noodknoppen van het EMS-systeem is het mogelijk om bij elk type incident alleen de juiste mensen te alarmeren. Daardoor wordt niet iedereen in de WhatsApp-groep of met een pieper op zak meteen opgeroepen bij elke calamiteit, maar alleen de personen met de vaardigheden die op dat moment benodigd zijn.

Vooraf procedures vastleggen

Bij elk bedrijf zijn er een aantal personen verantwoordelijk voor de veiligheid, waarvan de BHV organisatie een onderdeel is. Vaak zitten alle gemaakte procedures, plannen en ideeën bij slechts een aantal mensen in het hoofd. Dat is een kwetsbare en mogelijk gevaarlijke situatie. In het EMS-systeem kunt u alle protocollen, noodplannen en evaluaties gestructureerd vastleggen, zodat deze voor iedereen inzichtelijk zijn.

Gebruikers kunnen daardoor cruciale informatie snel en eenvoudig terugvinden bij calamiteiten. Bovendien is het mogelijk om instructies of protocollen mee te sturen bij een melding, waardoor de gealarmeerde personen precies weten wat zij moeten doen.

bhv-e-learning-1024x1024
BHV-locatie

Overzicht met plattegrond

Binnen het EMS-systeem is op een plattegrond van uw kantoorpand exact te zien waar iedere gebruiker van de app zich bevindt. Bovendien worden per gebruiker de specifieke vaardigheden vastgelegd. Daardoor kan uw BHV organisatie altijd zien waar de gebruikers met welke competenties zijn.

Er is zo altijd overzicht en in geval van een incident kan er efficiënt en adequaat worden gehandeld. Stel dat er iemand op de 2e verdieping gereanimeerd moet worden en er is daar een BHV’er aanwezig die kan reanimeren, dan hoeft er niet langer iemand van bijvoorbeeld de 16e verdieping naar beneden te komen. Zo voorkomt u dat er kostbare minuten verloren gaan.

Receptie Portaal

Over het algemeen is de receptie het centrale punt in elk kantoorpand. Bij incidenten melden werknemers en bezoekers zich veelal hier. Met het Receptie Portaal van het EMS-systeem worden de juiste BHV’ers eenvoudig gemobiliseerd.

Als er bijvoorbeeld wordt gebeld over een ongeval op een bepaalde verdieping kunnen receptiemedewerkers meldingen maken op basis van vooraf bepaalde scenario’s. Daarnaast is het ook mogelijk om binnen het Receptie Portaal overzicht te houden over de bezetting van de BHV organisatie.

Event-bhv-risico-type
bhv-app-plaatsbepaling

Inpandige plaatsbepaling, snelle opvolging bij incidenten!

  • Gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties.
  • Indoor plaatsbepaling met duidelijke benaming per locatie.
  • Alarmering en Incident notificaties met de EMS App en overige kanalen.
  • Notificaties aan relevante personen en vaardigheden.
  • Directe communicatie tijdens incidenten via push-to-talk, conference call, beeldbellen en chat.
  • Gedetailleerde aanwezigheid en incident rapportage.
  • Creëer uw eigen scenario's, op maat voor uw organisatie.
  • Centrale Receptie portaal
  • EMS Voice, eenvoudig alarmeren door te bellen!
  • Koppel elke brandmeldinstallatie via ESPA aan EMS voor snelle inzet van BHV.
EMS IS O.A. ACTIEF BIJ DE VOLGENDE ORGANISATIES
EMS BESTAAT UIT DE VOLGENDE ONDERDELEN
BHV-App-EMS_Admin

Dashboard

Eén omgeving voor inventarisatie en beheer van gebruikers, locaties, events, competenties, certificaten, agenda’s en protocollen. Houdt je gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties via een plattegrond.

bhv-app

BHV App

Bij onveilige situaties kunnen uw mensen met de BHV app alarmeren, notificaties ontvangen en met elkaar communiceren. Dankzij de app zet u vaardigheden van personen bovendien slim in, waardoor u bedrijfsrisico’s minimaliseert.

bhv-app-events

Events

Maak events aan voor alles wat er mogelijk binnen uw organisatie kan plaatsvinden. Ken vaardigheden toe aan personen. Per event schrijft u een protocol en stelt u gebruikers, locaties en competenties in.

BHV-App-Rapportage

Rapportages

EMS brengt van uur tot uur (grafisch) in beeld of uw organisatie compliant is met uw minimale bezettingseisen. Dankzij de uitgebreide rapporten kunt u achteraf evalueren en verantwoorden.

Receptie Portaal

Reageer en beheer incidenten via een centraal punt binnen de organisatie. Met EMS receptie portaal heeft u de juiste tools op de juiste plaats om inzicht te houden en efficient te reageren.

EMS Desktop

Direct notificeren op ieder beeldscherm in uw organisatie? Met de EMS Desktop app notificeert u al uw medewerkers in geval van evacuatie of calamiteit direct op hun beeldscherm.

Brandmeldcentrale

Koppel uw brandmeldcentrale aan het EMS platform via een ESPA koppeling. Maak meldingen vanuit de BMC inzichtelijk met aanvullende informatie op de EMS app om zo snel en adequaat te reageren.

Internet of Things

Koppel IoT sensoren aan uw EMS omgeving, laat het IoT voor u werken! Sensor informatie zoals alarmknoppen, rookmelders, bewegingsdetectie direct gekoppeld aan de juiste persoon.

EEN VRIJBLIJVENDE DEMO INPLANNEN?

STUUR ONS EEN BERICHT