Veiligheid voor zorgmedewerkers en cliënten EFFICIËNTE OPVOLGING, DE JUISTE PERSOON MET DE JUISTE VAARDIGHEID DIRECT OPROEPBAAR PROBEER 'EMS' 2 WEKEN UIT!
bhv-app

Veiligheid voor personeel én cliënten goed geregeld!

Elke zorginstelling staat voor de belangrijke taak om de veiligheid van het personeel én de bewoners te garanderen. Dat kan alleen met de juiste tools. Kunnen patiënten nu bijvoorbeeld via een snel en betrouwbaar systeem alarm slaan als zij gezondheidsklachten hebben? Is het personeel in staat om hulp in te schakelen als ze te maken krijgen met een agressieve cliënt? Kortom, lukt het nu om binnen no-time de juiste mensen op de juiste plek te krijgen bij incidenten?

EMS is als alles-in-één-platform voor bedrijfsveiligheid een betrouwbaar, effectief en waterdicht systeem. Met de app voor mobiele telefoons, desktop app en (mobiele en vaste) alarmknoppen zijn tal van mogelijkheden om zeker te zijn van de veiligheid van uw medewerkers en bewoners. Door EMS verkleint u de risico’s, beheerst u incidenten en kunt u de juiste stappen nemen voor de-escalatie.

Vooraf noodplannen vastleggen

Binnen iedere zorginstelling zijn er talloze protocollen en noodplannen om de veiligheid van het personeel en de bewoners te garanderen. Maar zijn al die documenten ook eenvoudig en snel te raadplegen in het geval van een calamiteit, zodat uw personeelsleden precies weten wat zij moeten doen?

Met het EMS-systeem legt u alle informatie op een gestructureerde wijze vast en zijn alle documenten voor iedereen inzichtelijk. Op die manier wordt alle aanwezige kennis gedeeld en is alle cruciale informatie altijd voor handen als er zich een noodgeval voordoet. Het is bovendien mogelijk om informatie of instructies mee te sturen bij het maken van een melding, zodat uw personeel direct weet hoe zij moeten handelen.

bhv-e-learning-1024x1024
BHV-locatie

Overzicht met plattegrond

Met de gedetailleerde plattegrond binnen het EMS-systeem houdt u overzicht over de aanwezige gebruikers van de app in alle gebouwen op het terrein van de zorginstelling. Doordat de competenties van iedere gebruiker worden vastgelegd, is eenvoudig te zien waar de mensen met welke vaardigheden zich bevinden.

Aan de hand van de vooraf in kaart gebrachte de risico’s kunt u per type incident de gebruikers met de benodigde vaardigheden alarmeren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om andere personeelsleden op te roepen in het geval van een brandmelding dan bij een gevaarlijke situatie met een agressieve cliënt.

Veiligheid voor Alleenwerkers

Het type patiënten, de grootte van het complex, de indeling van de gebouwen. Elke zorginstelling is anders en heeft dus haar eigen veiligheidsvraagstukken. Binnen de ouderenzorg is de BHV organisatie anders dan in een GGZ-instelling. Het EMS-systeem beschikt over een groot aantal functionaliteiten, waardoor uw veiligheidsstructuur altijd op maat kan worden ingericht.

Naast de EMS app zijn ook fysieke alarmknoppen aan het platform te koppelen. Vaste noodknoppen verhoogd bijvoorbeeld de veiligheid in aanleunwoningen of sociale werkplaatsen. Om medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen agressieve cliënten kunnen zij mobiele alarmknoppen dragen, waarmee zij de hulp van collega’s kunnen inschakelen. Zo creëert u een zo’n veilig mogelijke situatie voor uw personeel en bewoners.

alleenwerkers-in-de-zorg
bhv-app-plaatsbepaling

Inpandige plaatsbepaling, snelle opvolging bij incidenten!

  • Gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties.
  • Indoor plaatsbepaling met duidelijke benaming per locatie.
  • Alarmering en Incident notificaties met de EMS App en overige kanalen.
  • Notificaties aan relevante personen en vaardigheden.
  • Directe communicatie tijdens incidenten via push-to-talk, conference call, beeldbellen en chat.
  • Gedetailleerde aanwezigheid en incident rapportage.
  • Creëer uw eigen scenario's, op maat voor uw organisatie.
  • Centrale Receptie portaal
  • EMS Voice, eenvoudig alarmeren door te bellen!
  • Koppel elke brandmeldinstallatie via ESPA aan EMS voor snelle inzet van BHV.
EMS IS O.A. ACTIEF BIJ DE VOLGENDE ORGANISATIES
EMS BESTAAT UIT DE VOLGENDE ONDERDELEN
BHV-App-EMS_Admin

Dashboard

Eén omgeving voor inventarisatie en beheer van gebruikers, locaties, events, competenties, certificaten, agenda’s en protocollen. Houdt je gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties via een plattegrond.

bhv-app

BHV App

Bij onveilige situaties kunnen uw mensen met de BHV app alarmeren, notificaties ontvangen en met elkaar communiceren. Dankzij de app zet u vaardigheden van personen bovendien slim in, waardoor u bedrijfsrisico’s minimaliseert.

bhv-app-events

Events

Maak events aan voor alles wat er mogelijk binnen uw organisatie kan plaatsvinden. Ken vaardigheden toe aan personen. Per event schrijft u een protocol en stelt u gebruikers, locaties en competenties in.

BHV-App-Rapportage

Rapportages

EMS brengt van uur tot uur (grafisch) in beeld of uw organisatie compliant is met uw minimale bezettingseisen. Dankzij de uitgebreide rapporten kunt u achteraf evalueren en verantwoorden.

Receptie Portaal

Reageer en beheer incidenten via een centraal punt binnen de organisatie. Met EMS receptie portaal heeft u de juiste tools op de juiste plaats om inzicht te houden en efficient te reageren.

EMS Desktop

Direct notificeren op ieder beeldscherm in uw organisatie? Met de EMS Desktop app notificeert u al uw medewerkers in geval van evacuatie of calamiteit direct op hun beeldscherm.

Brandmeldcentrale

Koppel uw brandmeldcentrale aan het EMS platform via een ESPA koppeling. Maak meldingen vanuit de BMC inzichtelijk met aanvullende informatie op de EMS app om zo snel en adequaat te reageren.

Internet of Things

Koppel IoT sensoren aan uw EMS omgeving, laat het IoT voor u werken! Sensor informatie zoals alarmknoppen, rookmelders, bewegingsdetectie direct gekoppeld aan de juiste persoon.

EEN VRIJBLIJVENDE DEMO INPLANNEN?

STUUR ONS EEN BERICHT