Veiligheid georganiseerd in winkelcentra Maak optimaal gebruik van alle aanwezige vaardigheden in het winkelgebied PROBEER 'EMS' 2 WEKEN UIT!
bhv-app

Veilige winkelcentra met EMS

Elke winkel heeft te maken met grote veiligheidsrisico’s. Diefstallen, overvallen of klanten die onwel worden; het kan ieder moment van de dag gebeuren. Hoe waarborgt u de veiligheid van uw personeel en klanten? Kunnen zij snel collega’s oproepen of de hulpdiensten inschakelen bij incidenten?

Het EMS-systeem is als alles-in-één-platform voor bedrijfsveiligheid dé oplossing. Door noodknoppen aan te brengen onder de toonbank kan het personeel snel en eenvoudig alarm slaan in het geval van een calamiteit. Daardoor kunnen collega’s, beveiligers van bijvoorbeeld het winkelcentrum of de meldkamer worden gealarmeerd. Ook is het mogelijk om het personeel uit te rusten met mobiele alarmknoppen.

Alarmeer altijd de juiste mensen in geval van nood

Het voordeel aan het EMS-systeem is dat per noodknop bepaald kan worden wie er een melding krijgen. Per gebruiker worden de (speciale) vaardigheden geregistreerd. Aan de hand daarvan wordt een koppeling gemaakt met de alarmknop. Zo is het mogelijk om in het geval van een reanimatie andere gebruikers te alarmeren dan bij een overval. Met het EMS-systeem schakelt u voor elk type incident meteen de mensen met de benodigde vaardigheden in.

De vaste en mobiele noodknoppen van het EMS-systeem geven altijd de exacte locatie weer als u alarm slaat. Bovendien werken ze stand alone. Dat wil zeggen dat ze niet afhankelijk zijn van een lokaal serversysteem. Zo voorkomt u dat de alarmknoppen niet meer werken na een software-update.

ems-opschalen-1024x1024
BHV-locatie

BHV en Veiligheidsorganisatie in winkelgebied

Wilt u de BHV organisatie in uw winkelgebied verbeteren door bijvoorbeeld het personeel van de verschillende winkels met elkaar in contact te laten staan? Met het EMS-systeem maakt u optimaal gebruik van alle aanwezige vaardigheden in het winkelgebied.

Het EMS-systeem bestaat onder meer uit een mobiele BHV app en pc-widget. Per type incident kan daarin een aparte digitale alarmknop worden aangemaakt. Vervolgens koppelt u de gebruikers met de benodigde competenties aan elke noodknop. Op de plattegrond van het winkelgebied is dan altijd te zien waar de gebruikers met welke vaardigheden zich bevinden.

Heel concreet kan dit bijvoorbeeld betekenen dat een aantal personeelsleden per winkel de BHV app gebruiken. Stel dat er iemand gereanimeerd moet worden, dan kan alarm geslagen worden via de app en krijgen alle gebruikers die kunnen reanimeren een melding. Zij zien direct de locatie van de melding, waardoor zij snel en adequaat kunnen handelen. Zo verkleint u de risico’s en voorkomt u verdere escalatie.

Inpandige plaatsbepaling, snelle opvolging bij incidenten!

  • Gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties.
  • Indoor plaatsbepaling met duidelijke benaming per locatie.
  • Alarmering en Incident notificaties met de EMS App en overige kanalen.
  • Notificaties aan relevante personen en vaardigheden.
  • Directe communicatie tijdens incidenten via push-to-talk, conference call, beeldbellen en chat.
  • Gedetailleerde aanwezigheid en incident rapportage.
  • Creëer uw eigen scenario's, op maat voor uw organisatie.
  • Centrale Receptie portaal
  • EMS Voice, eenvoudig alarmeren door te bellen!
  • Koppel elke brandmeldinstallatie via ESPA aan EMS voor snelle inzet van BHV.
bhv-app-plaatsbepaling
EMS IS O.A. ACTIEF BIJ DE VOLGENDE ORGANISATIES
EMS BESTAAT UIT DE VOLGENDE ONDERDELEN
BHV-App-EMS_Admin

Dashboard

Eén omgeving voor inventarisatie en beheer van gebruikers, locaties, events, competenties, certificaten, agenda’s en protocollen. Houdt je gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties via een plattegrond.

bhv-app

BHV App

Bij onveilige situaties kunnen uw mensen met de BHV app alarmeren, notificaties ontvangen en met elkaar communiceren. Dankzij de app zet u vaardigheden van personen bovendien slim in, waardoor u bedrijfsrisico’s minimaliseert.

bhv-app-events

Events

Maak events aan voor alles wat er mogelijk binnen uw organisatie kan plaatsvinden. Ken vaardigheden toe aan personen. Per event schrijft u een protocol en stelt u gebruikers, locaties en competenties in.

BHV-App-Rapportage

Rapportages

EMS brengt van uur tot uur (grafisch) in beeld of uw organisatie compliant is met uw minimale bezettingseisen. Dankzij de uitgebreide rapporten kunt u achteraf evalueren en verantwoorden.

Receptie Portaal

Reageer en beheer incidenten via een centraal punt binnen de organisatie. Met EMS receptie portaal heeft u de juiste tools op de juiste plaats om inzicht te houden en efficient te reageren.

EMS Desktop

Direct notificeren op ieder beeldscherm in uw organisatie? Met de EMS Desktop app notificeert u al uw medewerkers in geval van evacuatie of calamiteit direct op hun beeldscherm.

Brandmeldcentrale

Koppel uw brandmeldcentrale aan het EMS platform via een ESPA koppeling. Maak meldingen vanuit de BMC inzichtelijk met aanvullende informatie op de EMS app om zo snel en adequaat te reageren.

Internet of Things

Koppel IoT sensoren aan uw EMS omgeving, laat het IoT voor u werken! Sensor informatie zoals alarmknoppen, rookmelders, bewegingsdetectie direct gekoppeld aan de juiste persoon.

EEN VRIJBLIJVENDE DEMO INPLANNEN?

STUUR ONS EEN BERICHT