Veiligheid voor uw gasten en personeel gewaarborgd DIRECT EN ACCURAAT OP KAMER NIVEAU REAGEREN OP INCIDENTEN PROBEER 'EMS' 2 WEKEN UIT!
bhv-app

Veiligheid in de horeca goed geregeld!

Zonder dat u kennis heeft van hun medisch dossier, geestelijk vermogen of intenties komen er elke dag honderden tot duizenden gasten in uw hotel of horecagelegenheid. Dat levert veel veiligheidsrisico’s op. Gasten kunnen gezondheidsklachten krijgen, zich agressief gedragen of met verkeerde bedoelingen naar uw hotel komen.

Kunt u — ondanks het grote aantal ruimtes, meerdere verdiepingen en onoverzichtelijke gangenstelsels — 24 uur per dag de veiligheid van al uw gasten en personeel waarborgen? Heeft u altijd overzicht over de bezetting van de BHV organisatie? Bent u in staat om direct de juiste mensen te bereiken en in te schakelen in het geval van een brandmelding, overval of reanimatie?

Het EMS-systeem is als alles-in-één-platform hét hulpmiddel om de bedrijfsveiligheid te garanderen. Door de app voor mobiele telefoons, desktop app en (vaste en mobiele) noodknoppen houdt u overzicht over uw BHV organisatie en is het eenvoudig om voor elk type incident de bedrijfshulpverleners met de benodigde competenties te alarmeren. Daardoor verkleint u de risico’s, kan er snel worden gehandeld bij een calamiteit en wordt verdere escalatie voorkomen.

Veiligheid voor uw personeel

Om de veiligheid van uw personeel te waarborgen is het mogelijk om alarmknoppen aan het EMS-systeem te koppelen. Dat kunnen vaste noodknoppen zijn, bijvoorbeeld bij de bar of receptie. Het personeel kan daarmee alarm slaan en snel hulp inschakelen.

Ook is het mogelijk om personeel te voorzien van mobiele alarmknoppen. De housekeeping en roomservice weten nooit wat voor een mensen zij aantreffen in de kamer. Met een drukknop die nog kleiner is dan een luciferdoosje kunnen zij eenvoudig alarm slaan bij een incident. De noodknop geeft meteen de exacte locatie binnen het hotel, waardoor collega’s direct te hulp kunnen schieten. Zo gaat het personeel dag én nacht met een veilig gevoel aan het werk.

veiligheid-in-hotel
BHV-locatie

Overzicht per verdieping met plattegrond

Met de plattegrond in EMS houdt u altijd overzicht over uw BHV organisatie. In het systeem worden van iedere gebruiker de (speciale) vaardigheden geregistreerd. Door het gebruik van de app is daardoor precies te zien waar BHV’ers met welke competenties zijn in uw hotel of horecagelegenheid. Zo is er altijd duidelijkheid over de bezetting van de BHV organisatie.

Het is daarnaast mogelijk om sensorsystemen zoals brandmelders aan EMS te koppelen. Als een brandmelder afgaat, is direct de locatie zichtbaar op de plattegrond in het systeem. Zo kunt u altijd adequaat handelen én voorkomt u bovendien dat heel het hotel moet worden ontruimd door een stiekem rokende gast.

Receptie Portaal

Gasten nemen veelal contact op of melden zich bij de receptie in het geval van een calamiteit. Als centraal punt binnen het hotel heeft de receptie daarom een belangrijke rol bij het beheersen van incidenten.

Met het Receptie Portaal van EMS hebben zij altijd een overzicht van de bezetting van de BHV organisatie. Receptiemedewerkers kunnen daarnaast eenvoudig in lijn met de vooraf vastgelegde scenario’s meldingen maken, zodat zij de juiste bedrijfshulpverleners eenvoudig mobiliseren voor elk type incident. Daardoor zijn de mensen met de benodigde vaardigheden snel op de juiste plek.

Event-bhv-risico-type
bhv-app-plaatsbepaling

Inpandige plaatsbepaling, snelle opvolging bij incidenten!

  • Gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties.
  • Indoor plaatsbepaling met duidelijke benaming per locatie.
  • Alarmering en Incident notificaties met de EMS App en overige kanalen.
  • Notificaties aan relevante personen en vaardigheden.
  • Directe communicatie tijdens incidenten via push-to-talk, conference call, beeldbellen en chat.
  • Gedetailleerde aanwezigheid en incident rapportage.
  • Creëer uw eigen scenario's, op maat voor uw organisatie.
  • Centrale Receptie portaal
  • EMS Voice, eenvoudig alarmeren door te bellen!
  • Koppel elke brandmeldinstallatie via ESPA aan EMS voor snelle inzet van BHV.
EMS IS O.A. ACTIEF BIJ DE VOLGENDE ORGANISATIES
EMS BESTAAT UIT DE VOLGENDE ONDERDELEN
BHV-App-EMS_Admin

Dashboard

Eén omgeving voor inventarisatie en beheer van gebruikers, locaties, events, competenties, certificaten, agenda’s en protocollen. Houdt je gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties via een plattegrond.

bhv-app

BHV App

Bij onveilige situaties kunnen uw mensen met de BHV app alarmeren, notificaties ontvangen en met elkaar communiceren. Dankzij de app zet u vaardigheden van personen bovendien slim in, waardoor u bedrijfsrisico’s minimaliseert.

bhv-app-events

Events

Maak events aan voor alles wat er mogelijk binnen uw organisatie kan plaatsvinden. Ken vaardigheden toe aan personen. Per event schrijft u een protocol en stelt u gebruikers, locaties en competenties in.

BHV-App-Rapportage

Rapportages

EMS brengt van uur tot uur (grafisch) in beeld of uw organisatie compliant is met uw minimale bezettingseisen. Dankzij de uitgebreide rapporten kunt u achteraf evalueren en verantwoorden.

Receptie Portaal

Reageer en beheer incidenten via een centraal punt binnen de organisatie. Met EMS receptie portaal heeft u de juiste tools op de juiste plaats om inzicht te houden en efficient te reageren.

EMS Desktop

Direct notificeren op ieder beeldscherm in uw organisatie? Met de EMS Desktop app notificeert u al uw medewerkers in geval van evacuatie of calamiteit direct op hun beeldscherm.

Brandmeldcentrale

Koppel uw brandmeldcentrale aan het EMS platform via een ESPA koppeling. Maak meldingen vanuit de BMC inzichtelijk met aanvullende informatie op de EMS app om zo snel en adequaat te reageren.

Internet of Things

Koppel IoT sensoren aan uw EMS omgeving, laat het IoT voor u werken! Sensor informatie zoals alarmknoppen, rookmelders, bewegingsdetectie direct gekoppeld aan de juiste persoon.

EEN VRIJBLIJVENDE DEMO INPLANNEN?

STUUR ONS EEN BERICHT