Veiligheid georganiseerd in winkelcentra Maak optimaal gebruik van alle aanwezige vaardigheden in het winkelgebied PROBEER 'EMS' 2 WEKEN UIT!
bhv-app

Agressie, diefstal, overval of reanimatie.

Agressieve klanten. Winkeldiefstallen. Overvallen. Reanimaties. Ieder winkelcentrum- of gebied is een broeinest van calamiteiten. Het is een zekerheid dat noodgevallen zich elk jaar voordoen, het is alleen de vraag welke incidenten er gebeuren en wanneer ze plaatsvinden.

Een goede veiligheidsstructuur is daarom essentieel en kan zelfs levens redden. Is uw personeel op dit moment in staat om meteen de juiste hulp in te schakelen? Kunt u de veiligheid van uw personeel en klanten nu waarborgen? En hoe waarschuwt u eventueel uw medewinkeliers bij grote incidenten?

Op al die vragen is het EMS-systeem het antwoord. Als alles-in-één-oplossing voor bedrijfsveiligheid biedt het uitkomst voor al uw veiligheidsvraagstukken. U verkleint met EMS de risico’s, voorkomt escalatie van incidenten en optimaliseert de veiligheid van uw personeel en klanten.

Efficiënte inzet en opvolging met EMS

EMS geeft biedt de mogelijkheid om alle ondernemers uit een winkelgebied, de beveiliging en externe hulpdiensten met elkaar in verbinding te laten staan. In het geval van een calamiteit kunnen alle betrokkenen daardoor snel worden geïnformeerd en/of gealarmeerd.

Alarm slaan kan met de EMS app. Daarin kunt u aan de hand van de in kaart gebrachte risico’s voor elk type incident een aparte alarmknop maken. Per alarmknop kan vervolgens worden bepaald wie er een melding krijgen. Hetzelfde geldt als u ervoor kiest om fysieke noodknoppen aan te brengen. Op die manier schakelt u bij een brand, diefstal, reanimatie of ander mogelijk incident altijd direct de juiste hulpverleners in.

Per alarmknop kunt u bovendien een melding instellen die automatisch wordt verstuurd naar de medewinkeliers. Mocht er bijvoorbeeld sprake zijn van een overval en u slaat alarm via een fysieke noodknop om zo de politie in te schakelen, dan kan via EMS ook direct een melding worden verstuurd naar de beveiligers en medewinkeliers binnen uw gebied. Zij weten daardoor meteen wat er bij u speelt en kunnen zelf maatregelen nemen.

EMS maakt het daarnaast makkelijker om onderling te communiceren tijdens incidenten. Met Push-to-talk, beeldbellen, de chatfunctie en EMS Voice zijn er tal van mogelijkheden om snel met elkaar in contact te staan en besluiten te nemen over de noodzakelijke vervolgstappen.

ems-ploegleider-1024x1024
ems-opschalen-1024x1024

Een gezamenlijke veiligheidsorganisatie

In EMS kunt u als ondernemers uit een winkelcentrum- of gebied ook een gezamenlijke veiligheids- of BHV organisatie inrichten. Daarin legt u van iedere gebruiker de competenties vast. U kunt per winkel een persoon aanwijzen voor het systeem, maar het is ook mogelijk om voor iedere medewerker een profiel aan te maken. In EMS is vervolgens op de plattegrond van het gebied te zien wie er waar aanwezig zijn.

Zo’n BHV organisatie kan levens redden. Stel, dat iemand moet worden gereanimeerd in uw winkel. Elke minuut is dan cruciaal. Alleen beschikken de twee medewerkers die aan het werk zijn, niet over de juiste vaardigheden. Dan kunnen zij — naast het bellen van de ambulance — via EMS een melding maken dat er iemand gereanimeerd moet worden.

Alle aanwezige gebruikers in het gebied die kunnen reanimeren, worden dan genotificeerd en krijgen direct de locatie te zien. Zij kunnen dan meteen in actie komen, nog voordat de ambulance er is. Die paar extra minuten kunnen uiteindelijk het verschil betekenen tussen leven en dood.

EMS BESTAAT UIT DE VOLGENDE ONDERDELEN
BHV-App-EMS_Admin

Dashboard

Eén omgeving voor inventarisatie en beheer van gebruikers, locaties, events, competenties, certificaten, agenda’s en protocollen. Houdt je gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties via een plattegrond.

bhv-app

EMS App

Bij onveilige situaties kunnen uw mensen met de App alarmeren, notificaties ontvangen en met elkaar communiceren. Dankzij de app zet u vaardigheden van personen bovendien slim in, waardoor u sneller kunt reageren en (bedrijfs)risico’s minimaliseert.

bhv-app-events

Events

Maak events aan voor alles wat er mogelijk binnen uw organisatie kan plaatsvinden. Ken vaardigheden toe aan personen. Per event schrijft u een protocol en stelt u gebruikers, locaties en competenties in.

BHV-App-Rapportage

Rapportages

EMS brengt van uur tot uur (grafisch) in beeld of uw organisatie compliant is met uw minimale bezettingseisen. Dankzij de uitgebreide rapporten kunt u achteraf evalueren en verantwoorden.

Receptie Portaal

Reageer en beheer incidenten via een centraal punt binnen de organisatie. Met EMS receptie portaal heeft u de juiste tools op de juiste plaats om inzicht te houden en efficient te reageren.

EMS Desktop

Direct notificeren op ieder beeldscherm in uw organisatie? Met de EMS Desktop app notificeert u al uw medewerkers in geval van evacuatie of calamiteit direct op hun beeldscherm.

Brandmeldcentrale

Koppel uw brandmeldcentrale aan het EMS platform via een ESPA koppeling. Maak meldingen vanuit de BMC inzichtelijk met aanvullende informatie op de EMS app om zo snel en adequaat te reageren.

Internet of Things

Koppel IoT sensoren aan uw EMS omgeving, laat het IoT voor u werken! Sensor informatie zoals alarmknoppen, rookmelders, bewegingsdetectie direct gekoppeld aan de juiste persoon.

EEN VRIJBLIJVENDE DEMO INPLANNEN?

STUUR ONS EEN BERICHT